Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka nadziewane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczak 4 szt
cebula 1 mała
pieczarki 4-5 szt
zielona pietruszka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: udka nadziewane pieczarkami

Udka myjemy, usuwamy kości, cebulkę kroimy w drobną kostkę przesmażamy dodajemy drobno pokrojone pieczarki solimy, przesmażamy dodajemy bułkę i pokrojoną natkę pietruszki pieprzymy tak przygotowanym farszem nadziewamy udka zwijamy dla pewności aby się nie otwarły obwiązujemy delikatnie nitką smażymy na wolnym ogniu około pół godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 01.01.2013 17:09
to jest jeden z moich ulubionych pomysłów na obiad :)
Ela15 16.07.2012 11:28
rewelacja
Anna152 26.04.2012 10:27
pycha
olkaaa 18.12.2011 12:01
jestem ciekawa jak smakują
Wacław 29.11.2011 18:04
dobry obiadek !
ewaa 21.11.2011 20:47
pyszne
Grazyna0211 18.11.2011 14:47
i to jest pyszne jedzonko
traktorek 09.11.2011 21:34
mniam
rzenia15 08.11.2011 16:00
palce lizac
daria899 07.11.2011 22:44
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak