udka duszone z marchewką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    2 szt
  • marchewka

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę. Udka zalać wodą, dodać warzywa i dusić do miękkości ok. 35 min. Doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
JOANNA16 30.09.2013 15:14
pyszny obiadek))
Jadwiga/Jaga85 29.09.2013 21:42
Zapowiada się zachęcająco!
Megg 29.09.2013 19:31
smaczne mięsko na obiadek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat