Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasto z rabarbarem i truskawkami
Kroki postępowania
Podajemy posypując cukrem pudrem.
masło | 20 dag |
cukier | 1/2 szklanki |
mąka tortowa | 200 g |
jajko | 4 szt |
mąka ziemniaczana | 1 czubata łyżka |
wanilia | 1/3 laski |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
sól | szczypta |
rabarbar | 10 dag |
truskawki świeże | 20 dag |
cukier puder | do oprószenia |
tłuszcz do formy | |
mąka krupczatka | do oprószenia formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: