Twarożek zwany bryndzą

Twarożek zwany bryndzą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biały ser

    500 g
  • koncentrat pomidorowy

    4 łyżeczki
  • majonez

    3 łyżki
  • jogurt naturalny

    3 łyżki
  • czosnek granulowany

    1/2 łyżeczki
  • sól

    do smaku
  • pieprz czarny

    do smaku
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę drobniutko siekamy. W misce rozgniatamy widelcem biały ser z jogurtem i majonezem, dodajemy pozostałe składniki. Wszystko dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka-87-25

25.06.2017 07:11
smaczny do domowego pieczywa, czuć smak

marcia7

12.09.2014 16:09
smaczny do domowego chlebka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat