Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    250 g
  • rzodkiewka

    5 szt
  • szczypior

    0,5 peczka
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól

  • pieprz3

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do twarogó dodAJEMY POKROJONY SZCZYPIOREK I POKROJONA W DROBNA KOSTKE rzodkiewke dodajemy śmietane doprawiamy wszystko razem mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia/tubisiek 23.06.2011 18:33
pyszny i zdrowy :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat