Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką i zieloną cebulką.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg półtłusty 25 dkg
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt.
rzodkiewka 6 szt.
śmietana 12% 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką i zieloną cebulką.

Serek rozgnieść widelcem,pozostałe składniki pokroić w kostkę.
Dodać śmietanę i przyprawy,wszystko wymieszać i dać do lodówki na pół godz.

Smacznego życzę!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AgaS10 06.11.2016 18:53
Pyszne śniadanko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak