Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 400 g
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 12% 5 łyżek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ

Ser śmietankowy wkładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w drobną kosteczkę. Pokrojone rzodkiewki wrzucamy do miski z serem. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy śmietankę, żeby twaróg nabrał lekkości. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem pełnoziarnistym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 24.04.2015 14:05
pyszne sniadanko
Piter 31 24.04.2015 12:12
Lubię taki twarożek.
Mniam 24.04.2015 11:50
Ja też dzisiaj jadłam taki na śniadanie :)))))
Róża1 24.04.2015 11:00
najlepszy taki :-) , moje dzisiejsze śniadanie :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak