Twarożek z jabłkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

    150 g
  • jabłka

    2
  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać, usunąć ogryzki, rozkroić na pół i zetrzeć na tarce ,na grubych oczkach. Twarożek umieścić w miseczce i dodać do niego starte jabłka, doprawić mieloną papryką i sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bart 27.07.2011 22:12
to jest propozycja na kolację

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat