Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z groszkiem i rukolą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 5 łyżek
rukola
groszek zielony 5 łyżek
szczypior
por (biała część) 1/4 sztuki
twaróg 25 (odtłuszczony)
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z groszkiem i rukolą

Twaróg kruszymy dodajemy do niego jogurt naturalny nisko tłuszczowy. Mieszamy i solimy do smaku. Rukole myjemy i osuszamy. Groszek odcedzamy z zalewy i dodajemy do twarożku. Pora siekamy bardzo drobno i dodajmy do twarożku.Mieszamy i dodajmy rukole . Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 04.06.2013 13:03
smacznie i zdrowo
jasiek 04.06.2013 11:09
ale zdrowa taka wersja
msmors 04.06.2013 10:28
ciekawe śniadanie
Pyszota 04.06.2013 09:55
wygląda kusząco
gosia1988 04.06.2013 09:46
na śniadanie super
wiola333 04.06.2013 09:30
pyszne śniadanie, mniam
iwa643 04.06.2013 09:22
Polecam na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak