Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z fistaszkami i rzodkiewkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
fistaszki solone prażone garść
jogurt naturalny 1 szkl
ser biały 25 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z fistaszkami i rzodkiewkami

Rzodkiewki umyj, usuń liście, posiekaj lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Fistaszki pokrój na drobne kawałeczki. Twaróg rozdrobnij widelcem, dodaj rzodkiewki i orzeszki. Dolej jogurt, dodaj 1 łyżeczkę świeżo zmielonego pieprzu i soli do smaku. Dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut, aby się przegryzł.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 21.01.2011 10:14
bardzo ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak