Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z cynamonem i śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 op
cukier 1/2 łyżki
kwaśna śmietana 3 łyżki
cynamon szczypta
twaróg 25 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z cynamonem i śmietaną

Twaróg rozpakować z opakowania. Twarożek przełożyć do miseczki. Starannie rozdrobnić widelcem. Wsypać cukier kryształ oraz cukier waniliowy. Całość wymieszać. Do twarożku dodać śmietanę i wymieszać. Następnie do serka dodać cynamon i dokładnie wymieszać. Przygotowany twarożek podawać na ciepło, ze świeżym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marko 03.06.2012 16:45
bardzo lubię
Marko 03.06.2012 16:45
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak