Twarożek z cebulką, czosnkiem i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    25 dag
  • cebula

    1 szt
  • czosnek

    1 ząbek
  • szczypiorek

  • sól i pieprz

  • śmietana 12%

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy pokrojoną drobniutko w kosteczkę cebulkę oraz wyciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy do smaku przyprawami. Dodajemy śmietanę, wszystko dokładnie mieszamy i posypujemy na koniec posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego))

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ola1young 23.03.2015 12:33
pyszne sniadanko :)
Gocha29 23.03.2015 10:32
Przepis na śniadanie w sam raz:)
usmiech 23.03.2015 10:06
dobry przepis
Franciszek 23.03.2015 09:41
Pyszne na śniadnie
margaret 23.03.2015 09:10
lubię taki na śniadanko
pestka 23.03.2015 08:38
smaczne śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat