Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek rzodkiewkowy na tostach

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 peczek
twarożek 300 g
kefir 200 ml
sól
pieprz
chleb tostowy
masło
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek rzodkiewkowy na tostach

Twarożek rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki myjemy, usuwamy liści i kroimy w kostkę. Rzodkiewki dodajemy do sera, dolewamy kefir i mieszamy dokładnie. Doprawiamy całość solą, pieprzem i papryką. Chleb tostowy opiekamy w tosterze, wyciągamy i jeszcze ciepłe smarujemy masłem. Na każdego tosta nakładamy łyżkę serka z rzodkiewkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka131919 11.05.2014 19:56
robię podobny, bardzo go lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak