Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek czosnkowo-cebulowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg
4 ząbki czosnku
pół dużej cebuli
sól, pieprz
można dodać również trochę zielonej cebulki

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek czosnkowo-cebulowy

1. Czosnek i cebulkę posiekać.
2. Twaróg, czosnek, cebulę, sól i pieprz do smaku oraz zieloną cebulkę umieścić w jednym naczyniu. Zmiksować za pomocą blendera.
3. Świetna do kanapek:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 27.12.2010 22:20
super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak