twarożek czereśniowy

twarożek czereśniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

    25 dkg
  • czereśnie

    50 dkg
  • mleko

  • syrop wiśniowy

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ucieram twarożek z odrobiną mleka i z syropem wiśniowym. Czereśnie myję , dryluję i mieszam z utartym twarożkiem. Chłodzę przed podaniem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

andżelika1

20.08.2012 12:58
pycha

sznycel

16.08.2012 17:13
czas na czereśnie chyba się zaczął

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat