twarożek czereśniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twarożek

    25 dkg
  • czereśnie

    50 dkg
  • mleko

  • syrop wiśniowy

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ucieram twarożek z odrobiną mleka i z syropem wiśniowym. Czereśnie myję , dryluję i mieszam z utartym twarożkiem. Chłodzę przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 20.08.2012 12:58
pycha
sznycel 16.08.2012 17:13
czas na czereśnie chyba się zaczął

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat