Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z węgierską pastą paprykową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 200 g
śmietana 4 łyżki
pasta paprykowa 0,5 łyżeczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z węgierską pastą paprykową

Twaróg rozgnieść widelcem, dodać śmietanę, sól - wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 05.04.2012 09:56
fajne
ilka_86 31.03.2012 10:40
pyszności
Adamorek 01.02.2012 23:53
fajny sposób
Adamorek 02.01.2012 18:39
dobry pomysł na wykorzystanie tej pasty
Rybciia 17.06.2011 21:58
smaczne
mala2021 03.04.2011 07:28
smacze
ana00 15.03.2011 14:03
Szybkie,proste i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak