Twaróg z wędzona rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    200 g
  • ryba wędzona

    200 g
  • śmietana

    50 g
  • siekany szczypiorek

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe oczyścic z ości. Utrzec z serdem na jednolitą masę. Dodac szczypiorek i śmietane i dokładnie wymieszac. Posolic i popieprzyc do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 04.09.2014 09:12
ciekawe połączenie
Margo1 19.04.2013 10:59
ciekawe połączenie
jasiek 21.09.2011 23:15
super
Adamorek 20.09.2011 22:42
smaczne
ziutula 24.07.2011 13:35
lubię takie pasty...
alaaa 10.07.2011 18:28
idealna do pieczywa
agata1722 21.01.2011 10:48
najlepszy na śniedanie
Marcin46 07.10.2010 13:22
Normalnie przepis do tytułu najlepszego w miesiącu ;)
marta639 17.09.2010 18:37
Pycha.
Allice 17.06.2010 07:55
Pyszna pasata, często robię podobnie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat