Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z suszonymi pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 400 g
pomidory suszone w zalewie 50 g
oliwa 4 łyżki
rozmaryn 2 gałązki
tymianek 10 gałązek
czosnek 1 ząbek
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z suszonymi pomidorami

Igiełki rozmarynu oderwać od gałązek, posiekać. Posiekać też tymianek. Obrać czosnek i przecisnąć go przez praskę. Zioła i czosnek wymieszać z oliwą. Twaróg pokroić w grubsze plastry. Ułożyć na talerzu. Posypać posiekanymi, suszonymi pomidorami. Polac przygotowanym sosem ziołowym. Opruszyć solą. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak