Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 250 g
rzodkiewki 7 szt
śmietana 30% 50 ml
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką

Twaróg przełożyć do miseczki i rozgnieść widelcem. Dodać rzodkiewki starte razem z skórką na dużych oczkach, pokrojony szczypiorek i wlać śmietanę. Wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem. Odłożyć na pół godziny do lodówki żeby smaki się przegryzły. Serwujemy na śniadanie lub kolację najlepiej z razowym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

migotka28 04.06.2014 23:33
najlepsze wiosenne śniadanko
Czarnula87 04.06.2014 20:18
proste a jakie smaczne
w mojej kuchni 04.06.2014 19:52
same pyszności podano do jedzenia.. hihi, w mojej miseczce..
Anna133 04.06.2014 17:03
taki jak za czasów dzieciństwa
Katarzyna59 04.06.2014 16:55
bardzo apetyczny
Jadwiga/Jaga85 04.06.2014 15:57
mniam!!! Bardzo lubię:)
Pyszota 04.06.2014 14:52
idealne na śniadanie
Marta1986 04.06.2014 13:49
smaczne mniam
patryska76 04.06.2014 12:52
Uwielbiam taki twarożek!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak