Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg śniadaniowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg
rzodkiewka
szczypiorek
kefir
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg śniadaniowy

Serek rozgniatamy widelcem w miseczce i dodajemy do niego trochę kefiru (opcjonalnie maślanka lub śmietana), tak aby twaróg stał się "wilgotny". Szczypiorek i rzodkiewki myjemy, a następnie kroimy. Jeżeli nie mam akurat rzodkiewki to dodaję ogórka. Wszystkie składniki mieszamy w miseczce w odpowidających nam proporcjach. Doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe! ;-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzawie 30.09.2015 22:54
naprawdę super pomysł na śniadanie!
MAR3STA 26.11.2012 17:31
pyszny
Rafał10 09.11.2012 18:17
wygląda znakomicie !!!
gusia1000 31.08.2012 19:50
Tak, pyszny.
Cukiereczek13 10.08.2012 14:02
pyszny do chlebka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak