Twaróg na śniadanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • ogórek

  • szczypiorek

    1/2
  • jogurt naturalny

  • twaróg

    50 (śmietankowy)
  • rzodkiewka

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg mieszamy z jogurtem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Obieramy i kroimy w kostkę. Mieszamy z twarogiem. Szczypiorek, rzodkiew i ogórek myjemy i osuszamy. Ogóreka obieramy i razem z rzodkiewką kroimy w cwierćplasterki. Szczypiorek siekamy. Warzywa wsypujemy do tawrogu. Doprawiamy vegetą i mieszamy. Schładzamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata113 10.04.2011 09:44
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat