Tuńczykowe wrapsy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    2 puszka
  • papryka konserwowa

    1 szt
  • ogórek konserwowy

    3 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • tortilla

    4 szt
  • kapary

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy i zblenderować na gładką masę z kaparami i musztardą.
Paprykę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę.
Placki smarować tuńczykową pastą i posypać warzywami konserwowymi.
Zawijać wrapsy, zaginając brzegi, tak aby zawartość nie wypadła ze środka.
Zapiekać w grillu elektrycznym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika64 30.05.2012 03:46
cos innego
2dietornot2diet 27.10.2011 23:22
więcej pysznych przepisów znajdziecie na 2dietornot2diet.wordpress.com
Ewa/kalapurtka 17.10.2011 16:15
pycha
halina17 15.10.2011 11:24
dobry przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat