Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z oliwkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju)
10 zielonych oliwek
pół małej czerwonej cebuli
1 łyżka poszatkowanego koperku
1 łyżka oliwy extra virgin
1 łyżeczka soku z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z oliwkami

Tuńczyka odsączamy. Oliwki kroimy w plasterki, cebulę w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w misce, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lis 09.02.2017 09:02
Bardzo apetycznie się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak