Składniki:
1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju) | |
10 zielonych oliwek | |
pół małej czerwonej cebuli | |
1 łyżka poszatkowanego koperku | |
1 łyżka oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka soku z cytryny | |
sól | |
pieprz |
1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju) | |
10 zielonych oliwek | |
pół małej czerwonej cebuli | |
1 łyżka poszatkowanego koperku | |
1 łyżka oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka soku z cytryny | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: