Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z jajkami i kukurydzą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju)
4 jajka
pół puszki kukurydzy
1 ząbek czosnku
pół małej cebuli
200 ml jogurtu naturalnego
1 łyzka majonezu.
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z jajkami i kukurydzą

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobną kostkę, wrzucamy do miski. Dodajemy do tego tuńczyka, kukurydzę, pokrojoną drobno cebulę, rozdrobniony czosnek, jogurt, majonez, natkę. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pierzem, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wwwiolka 25.01.2017 20:11
Bardzo fajny przepis.
IKrakowianka 25.01.2017 18:45
fajny pomysł
asiatok 25.01.2017 14:47
Pyszniutka ta pasta!
Habibi 25.01.2017 14:12
Takie proste dodatki do kanapek wprost uwielbiam :)
jan_mag 25.01.2017 13:46
Pyszności mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak