tuńczyk z fasolą i makaronem.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    1 opakowanie
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • fasola czerwona z puszki

    1 puszka
  • przecier pomidorowy

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - tuńczyk z fasolą i makaronem. foto
Na masełku podgrzać lekko odsączoną fasolę. Makaron ugotować.
Krok 2 - tuńczyk z fasolą i makaronem. foto
Dodać przecier pomidorowy. Przyprawić oregano i pieprzem
Krok 3 - tuńczyk z fasolą i makaronem. foto
Wrzucić na koniec tuńczyka. Wymieszać
Krok 4 - tuńczyk z fasolą i makaronem. foto
Podawać makaron z tuńczykiem i fasolą

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 01.12.2011 18:18
musze wyprobowac, bo wyglada apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat