Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba usmażona 6 porcji
śmietana 300 g
Kwas cytrynowy Prymat do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
pietruszka zielona do dekoracji
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk w śmietanie

Rybę ułożyć na półmisku,żelatynę namoczyć i rozprowadzić gorącą wodą,śmietanę trochę podgrzać,aby była ciepła i dodać żelatynę ,stale mieszając,dodać przyprawy do smaku,zalać ryby i udekorować plasterkami cytryny i listkami pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 05.06.2011 21:30
smaczne danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak