Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk, seler i coś jeszcze, czyli sałatka w szklance
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
seler konserwowy | 1 słoik |
tuńczyk kawałki w oleju | 2 puszki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
jajko | 3 szt |
pieczarki marynowane | 250 g |
jogurt grecki | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: