Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk na grzance pod pierzynką serową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 10 kromek
czosnek 4 ząbki
masło
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ser gouda 1 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk na grzance pod pierzynką serową

Piekarnik nagrzać do 150 stopni.
Chleb posmarować masłem, przekroić na pół.
Na każdą połówkę położyć odsączonego z wody tuńczyka, posiekane kawałki czosnku i troszkę sera. Posypać grubomielonym pieprzem, bazylią i solą.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ao_12 01.02.2013 20:20
tuńczyk na ciepło,pycha
dagmara020 30.10.2012 08:52
musi być pyszne już wiem co mam jutro na kolacje:)
Betka 16.10.2012 16:00
uwielbiam tuńczyka!!;)
Botwinka 14.10.2012 23:27
fajny przepis
Ewa6274879 12.10.2012 23:02
smakowite grzaneczki :)
Kulinarna Ja 11.10.2012 11:21
pycha!
anemon 10.10.2012 20:00
Smaczny pomysł na kolację.
adelajda 09.10.2012 17:11
wygląda super !
caralajna 09.10.2012 12:34
mniam, lubię takie
ziutula
ziutula 08.10.2012 21:08
kolacja super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak