Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TULIPANY Z POMIDORKÓW KOKTAJLOWYCH

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 1 op
ser feta 1 op
szczpior 1 pęczek
bazylia świeża
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: TULIPANY Z POMIDORKÓW KOKTAJLOWYCH

Pomidorki nakrajamy na krzyż nie docinając do końca. Ze szczypiorku przygotowujemy łodyżki do tulipanków, a pozostały drobniutko kroimy i mieszamy z serkiem, dodajemy przyprawy. Dzisiaj do serka dodałam drobniutko pokrojony świeży szpinak i bazylię. Tak przygotowany serek nakładam w poprzekrawane miejsca, pod spodem robię dziurkę i wtykam jako łodyżkę - szczypiorek. Układamy na talerzyku wiosenny bukiet.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 17.06.2015 22:24
jak żywe :D
agaK. 16.06.2015 00:12
Jak ślicznie, naprawdę to zrobię:)
adelajda 14.06.2015 13:42
Pomysł pierwsza klasa
Pani Domu 12.06.2015 08:02
ładnie wyglądają
Monika-twin 10.06.2015 13:49
pieknie wyglada!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak