Przepis i sposób przygotowania na: Truskawkowy sernik na zimno, czyli długo się robi, ale szybko zjada :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 200 g |
czekolada mleczna | 50 g |
biała czekolada | 50 g |
masło | 100 g |
truskawki świeże | 600 g |
cukier brązowy | 2 łyżki |
galaretka truskawkowa | 2 szt |
gorąca woda | 2/3 szklanki |
serek waniliowy | 600 g |
śmietana 30% | 200 ml |
mleko 2% | 150 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: