Truskawki pod kokosowa kruszonką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    20 dkg
  • orzechy włoskie

    5 dkg
  • margaryna

    1/4 kostki
  • mąka pszenna

    1/2 szkl
  • cukier kryształ

    1/2 szkl
  • wiórki kokosowe

    1/2 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zamrożone truskawki przełożyć do kokilek, posypać orzechami.
W misce wymieszać wszystkie składniki na kruszonkę i posypać nią owoce.
Zapiekać 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Zajadać ciepłe lub zimne :) Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wyattearp 22.03.2015 20:07
pysznie wygląda
Ania321 22.03.2015 19:34
pyszny deserek :)
gosia1988 22.03.2015 19:13
świetny deser
Niebieska 22.03.2015 18:56
super deser
miodunka 22.03.2015 18:50
zapachniało latem
pajbek 22.03.2015 18:42
Pyszne :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat