Przepis i sposób przygotowania na: Trufle korzenne z powidłami
Kroki postępowania




Następnie część obtaczamy w sproszkowanej herbacie matcha lub w polewie czekoladowej i wiórkach a część w kakao.
Chłodzimy w lodówce.

herbatniki |
25 dag-korzenne
|
mleko |
1/4 szklanki
|
cukier |
1/4 szkalnki
|
masło |
1/4 kostki
|
kakao |
2 łyżki
|
powidła śliwkowe (węgierkowe) |
2 łyżki
|
bakalie |
2 łyżki
|
brązowy rum |
1 łyżka
|
kakao |
do obtoczenia
|
herbata zielona |
matcha-do obtoczenia
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: