Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjne podudzia

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podudzia z kurczaka 3
sól i pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
Przyprawa curry orientalna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne podudzia

Kroki postępowania

1
udka posypujemy przyprawami solimy i pieprzymy , od środka też marynujemy
Krok 1 - Tradycyjne podudzia  foto
2
Układamy do naczynia
Krok 2 - Tradycyjne podudzia  foto
3
ja robiłem w prodiżu około 180 stopni przez 60 minut również możecie w piekarniku
Krok 3 - Tradycyjne podudzia  foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak