Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tradycyjne mielone

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjne mielone

Kroki postępowania

1
Mięso , jaja , pokrojoną w kostkę cebulę, przyprawy, bułkę tartą mieszamy dokladnie razem.
Krok 1 - tradycyjne mielone foto
2
Formujemy kulki, a następnie spłaszczamy je.Obtaczamy w bułce tartej.
Krok 2 - tradycyjne mielone foto
3
Smażymy na oliwie z obu stron.
Krok 3 - tradycyjne mielone foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 08.09.2013 14:59
Tradycyjne najlepsze :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak