Tradycyjna mizzeria

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek zielony

    3 szt
  • śmietana 18 proc

    200 ml
  • sól i pieprz

  • natka pietruszki

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki myję a następnie obierazm ze skórki. Ogórka kroję w plastry, nie musi być cienko. Natkę pietruszki drobno siemam.

Ogórki doprawiam solą i pieprzem. Na koniec dodaję śmietanę ja dodałam śmietanę 18%. Całość dokładnie mieszam. Wstawiam do lodówki na ok30 min przed podaniem.

Mizerie dodaję do obiadu

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat