Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tradycyjna masa maślana do tortu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g
jaja 4
cukier puder 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjna masa maślana do tortu

Jajka ubić z cukrem pudrem , masło utrzeć na pulchną masę i do niego dodawać powoli masę jajeczną. Ubić całość na pulchną masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 24.04.2012 12:22
super
Wojt@s
Wojt@s 30.03.2012 10:46
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak