Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z wątróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka z drobiu 25dag
cebule 3
mąka łyżka
jabłko
masło
chleb 5 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z wątróbką

Chleb posmarować z obu stron ułożyć na blasze.Rozpuścić tłuszcz na patelni i smażyć na złoty kolor pokrojone w krążki cebule.Cebule wyjac i na tluszczu usmażyć obtoczone mąką wątróbki.Ułożyć wątróbke na chlebie ,obłożyć cebulą,położyć plaster jabłka i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 25.07.2011 21:26
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak