Tosty z wątróbką

Tosty z wątróbką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z drobiu

    25dag
  • cebule

    3
  • mąka

    łyżka
  • jabłko

  • masło

  • chleb

    5 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb posmarować z obu stron ułożyć na blasze.Rozpuścić tłuszcz na patelni i smażyć na złoty kolor pokrojone w krążki cebule.Cebule wyjac i na tluszczu usmażyć obtoczone mąką wątróbki.Ułożyć wątróbke na chlebie ,obłożyć cebulą,położyć plaster jabłka i zapiec w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
teresa18 25.07.2011 21:26
bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat