Tosty z rybą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony węgorz

    30 dag
  • pomidorki

    4 szt.
  • pieczarki marynowane

    5 szt.
  • chleb tostowy

    4 kromki
  • masło

    2 łyżki
  • ser salami

    8 plastrów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić.Kromki chleba zrumienić,posmarować masłem.Na chlebie położyć kawałki ryby,plasterki pieczarek,pomidorów i po 2 plasterki sera.Zapiekać 5 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika58 04.10.2012 22:20
brZmi pysznie
Agnik 15.10.2011 20:31
rewelka
m1monika 10.09.2011 17:34
super;)
Kopiko1983 02.09.2011 14:29
Super pomysł!
joanna77 19.08.2011 20:22
pycha
Magdalena80 28.07.2011 23:47
takich jeszcze nie jadłam
jolaxa1 28.06.2011 11:34
super
stokrotka 13.06.2011 17:02
fajne
kiziolek201 27.02.2011 12:21
smaczne
Marzena40 26.01.2011 12:00
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat