Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z piklingiem i szparagami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tosty 4kromki
szparagi z puszki 24
sos winegret 3łyżki
cytryna 1
melisa kilka listków
pikling kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z piklingiem i szparagami

Tosty przekroic na pół i opiec na złocisty kolor.Ostrym nożem zdjąć z filetów skóre i przekroić na pół.Szparagi osączyć,przekroić na pół.Dolne cześci szparagów wykorzystać do innej potrawy ,górne z główkami ,zalać sosem winegret i pozostawić pod przykryciem ,po czym osączyć.Na każdej połówce tostu położyć po 1\\2piklinga,na filecie ułożyć po 3kawałki szparagów .Cytryne umyć ,ze środkowej cześci wyciąć 3 plasterki.Każdy plasterek podzielić na 6kawałków.Każdy tost udekorowac kawałkami cytryny i 2listkami melisy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 05.05.2011 14:28
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak