Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 8 szt
masło 1 dag
kiełki słonecznika 4 łyżki
rzodkiewka 3 szt
papryka czerwona 1 szt
szczypiorek 1 szt
żółty ser 8 plastry
kiełki 4 (fasoli)

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z kiełkami

Chleb tostowy opiekać w tosterze lub piekarniku 5 minut.Kromki posmarować masłem.Kiełki fasoli i słonecznika oraz warzywa umyć.Rzodkiewkę pokroić w plasterki, paprykę w paski,a szczypiorek posiekać.Na opieczonych kromkach chleba ułożyć kiełki,następnie wędlinę i ser.Każdą kanapkę przystroić rzodkiewką i papryką i posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 21.12.2012 10:42
zdrowe i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak