Tosty z chleba razowego z serem, szynką i ananasem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

  • szynka

  • ananas z puszki

  • masło

  • chleb razowy

    4 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kromki chleba razowego posmarować masłem, położyć plasterek szynki, pokrojone cząstki ananasa, plasterek sera żółtego, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć nieco masła także na wierzch chleba, żeby nie przywarł, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki tosty nie zrobią się rumiane. Podawać same lub z keczupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara40 06.05.2011 16:14
fajne
Goya 28.02.2011 19:40
pomysłowe
Pati8 09.12.2010 10:55
łatwe szybko i tanie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat