Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem i bazylią

Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem i bazylią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

  • ser żółty

  • chleb pełnoziarnisty

    4 kromki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem i bazylią

Kromki chleba pełnoziarnistego posmarować masłem, położyć plasterki sera żółtego, posypać bazylią, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć trochę masła na wierzch kromek, żeby nie przywarł do tostera, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki nie zrobią się rumiane, a ser się nie rozpuści. Podawać same lub z keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Smakosz6 14.02.2012 13:14
mmniam
Zoso 05.01.2012 20:31
smaczne i proste
ziutula
ziutula 01.04.2011 16:07
proste smaczne pyszności.....

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat