Tost z szynką i pieczarkami

Tost z szynką i pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    4 kromki
  • pieczarki

    2 sztuki
  • szynka

    2 plasterki
  • ser żółty

    2 plasterki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Tost z szynką i pieczarkami

1. Pieczarki umyj, odkrój końcówki ogonków. Zetrzyj na tarce na dużych oczkach.

2. Rozłóż chleb. Połóż na na 2 kromki platerki szynki, na to nałóż pieczarki, dołóż ser. Przykryj pozostałm chlebem.

3. Włóż do rozgrzanego opiekacza do kanapek.

Świetnie smakują z sosem czosnkowym

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Margo1 08.04.2013 10:05
lubię takie tosty
Betka 02.02.2013 15:17
łał fajny pomysł;)
novita23 29.03.2011 11:20
też tak robię
Izabela28 14.11.2010 20:13
Pyszne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat