Tortilla z tuńczykiem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • placki do tortilli

    2
  • tuńczyk w sosie własnym

  • szczypiorek

  • jajko ugotowane na twardo

    3
  • ogórek kiszony

    2
  • majonez

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka przekładamy z puszki,dodajemy do niego jaja,szczypiorek i ogórka pokrojone w kostkę,majonez,doprawiamy i mieszamy.Placki lekko podgrzewamy w mikro fali aby się dobrze zwijały.Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat