Przepis i sposób przygotowania na: Tortilla z rukolą, mozzarella i szynką
Przygotowanie
Tortillę podgrzej na patelni
Połóż na niej rukolę, plasterki szynki i mozzarelli. Całość polej oliwą z oliwek, dopraw solą oraz pieprzem i zwiń w rulon.
tortilla pszenna | 1 sztuka |
rukola | 1 garść |
ser mozarella | 3 plastry |
szynka szwarcwaldzka | 2 plastry |
oliwa | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz kolorowy | 1 szczypta |
Tortillę podgrzej na patelni
Połóż na niej rukolę, plasterki szynki i mozzarelli. Całość polej oliwą z oliwek, dopraw solą oraz pieprzem i zwiń w rulon.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: