Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
tortilla
4-5 płaty -
szpinak świeży
350 gram -
ser feta
1/4 opakowania -
filet z kurczaka
1 podwójny -
czosnek
2 ząbki -
cebula
1 sztuka -
Pieprz czarny mielony Prymat
-
sól do smaku
-
olej do smażenia
Sposób przygotowania
Kroki postępowania


Gotowe spody przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Po podgrzaniu napełniamy je farszem szpinakowo –kurczakowym. Zwijamy w rożki. Przewiązujemy liściem pora. Podajemy na ciepło.
To pyszna propozycja na obiad lub kolację. Szpinak tak podany z pewnością posmakuje nawet wybrednym konsumentom, którzy nie przepadają za tym zielonym warzywem.![]()
Komentarze (6)
Nie masz konta? Zarejestruj się