Przepis i sposób przygotowania na: Tortilla meksykańska
Tortillę lekko przesmarować oliwą z oliwek nałożyć nadzienie, posypać tartym żółtym serem i zawinąć. Podgrzać w piekarniku, ok. 5 min w 180 stopniach.
tortilla | |
mięso mielone | 400 g |
cebula | 1 |
pieczarki | 4-5 |
ser żółty | |
pomidory w zalewie pomidorowej | 1/2 puszki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: