Przepis i sposób przygotowania na: Tort z masą cukrową
Kroki postępowania
Smacznego :)
jaja | 10 sztuk |
mąka | 2 szklanki |
cukier | 2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana kremówka | 750 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
cukier waniliow | 1 opakowanie |
brzoskwinie | 1 puszka |
herbata | 1 szklanka |
alkohol | 100 ml |
dżem porzeczkowy | 1 słoik |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 4 łyżki |
margaryna | 12,5 dag |
cukier puder | 60 dag |
glukoza | 50 g |
aromat pomarańczowy | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: