Przepis i sposób przygotowania na: Tort TRAMPEK
Kroki postępowania







jajko | 8 sztuk |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 3/4 szklanki |
mleko 3,2% | 0,5 litra |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
cukier | 3 łyżki |
masło lub margaryna | 200-250 gram |
nutella | 100 gram |
kakao | 2 łyżki |
masło 82% | 200 gram |
cukier puder | 0,5 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
dżem owocowy | 1 słoik |
poncz | 0,5 szklanki |
gotowa masa cukrowa | 1 kilogram |
barwnik spożywczy do ciast | 2 kolor różowy i czarny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: