Przepis i sposób przygotowania na: Tort na zaręczyny
Kroki postępowania
Wierzch i boki tortu smaruję dokładnie maślanym kremem. Tort wstawiam do lodówki do schłodzenia.
biszkopty okrągłe | 2 szt. |
dżem morelowy | 1 słoik |
brzoskwinie | 1 puszka |
ananas | 1 puszka |
śmietana 30% | 750 ml |
cukier waniliowy | 1 szt. |
cukier puder | 6 łyż. |
sok z cytryny | 1 łyż. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżecz. |
krem maślany: | 1 porcja |
wódka | 200 ml |
masa cukrowa | 600 g |
barwnik czerwony | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: